dimarts, 12 d’octubre del 2010

Fricandó amb bolets

Ha començat la temporada de bolets. I tenim la sort de que a la colla tenim un fantàstic boletaire.

Per això, aquesta setmana hem volgut aprofitar el que ens dona la nostra mare "Terra" fent ús d'aquest producte tant fantàstic i sempre cuinat i preparat per els nostres chefs.


El sopar va anar com sempre, no podia ser d'una altre manera. Vem contar amb la presència de nous començals que van poder deleitar-se amb el seu propi paladar de les delícies dels nostres cuiners.

Seguim amb unes torrijas ensucrades, i aquest cop el vi que va servir per acompanyar-nos durant tot el sopar va ser un Protos, Ribera del Duero.

7 comentaris:

  1. Sembla ser, que aquesta setmana els nostres CHEFS de cuina no tenen masses idees per el menú.
    Mirem de col-laborar!!
    Per cert el sopar a l'alçada de la temporada. Perfecte!!!

    ResponElimina
  2. Collons Dn. Antonio, m'has fotut tots els primers llocs, Aaaaaaarrrgggggg!!!

    ResponElimina
  3. L'administrador d'aquest blog esta dormin?

    ResponElimina
  4. Don Antonio, vostè va ser el primer...em sembla que jo serè l'últim...AIXO ESTA MORT!!

    ResponElimina