dissabte, 11 de setembre del 2010

Innauguració

Ahir per fi va arrivar el moment d'ençetar la temporada culinaria 2010-11.

I com era d'esperar el llistó es va posar força alt.


De primer, A qui no li agrada un bon cunill ?? Eh !!





I si a més a més està preparat amb una mica d'allet i el seu suquet ... mmmmm només us diré que no va quedar ni una engruna de pa per sucar a la casola de fang !!

Tot això acompanyat amb un vi madrilenyo per cel.lebrar la diada de Catalunya !!

De segón,

Peres amb reducció de vi i xocolata ...

Sençillament espectecular ... segons el cuiner ... les peres es van estar més de 3 hores a foc lent ... un auténtic plaer per al paladar.

La temporada es dona per començada amb molt bon peu. Ara només queda esperar el proper divendres ...

Bona setmana a tothom,

13 comentaris:

  1. Collons canalla!!!
    Com us ho munteu.

    Dono fe que la cuina de la iaia Antònia es quelcom més que un Txoco, es un luxe oriental.

    Espero acompanyar-vos ben aviat. (espero, jeje)

    ResponElimina
  2. Esplèndid!!!! Extraordinari!!!! Fabulós!!! com la temporada anterior.
    Tinc la gran sort de tenir per amics dos dels gran cuiners del Vallés i part de l'estranger.
    El conill 10 , la salseta 10, les peres pregunteu-li al Murdoc.
    Estic esperant el proper divendres per gaudir dels menus i la companyia.
    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Per cert Maveck, el bloc un 10

    VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

    ResponElimina
  4. Jolin, i jo un bocata, però acompanyat de la pilarin...bon apetit

    ResponElimina
  5. Collons el Titi ha descobert el bloc!!!!!

    ResponElimina
  6. Maveck primer de tot felicitar-te per la iniciativa del bloc ja tenim un altre vincle entre tots nosaltres amb una altre activitat que ens permet gaudir de bons moments amb la millor gent; en segon lloc felicitar als cuiner perque per ser el primer sopar que queda registrat al bloc han deixat el llisto molt alt, aquell conill que enllitat en el plat i cubert amb una lleugera capa de salsa dipositada amb el mateix carinyo que una mare tapa el seu fill amb el llençol, donan al conill un tot de color i sabor com nomes els nostres xefs saben donar, on el pa es refregaba sol intentar capta fins la ultima gota de la esencia d'aquesta salsa, tot aixo regat amb un vi de Madrid que ens va vindre a recordar la diada nacional de Catalunya i on per remata aquesta esplosio de gustos i aromes varen entrar unes peres que despres de pendre un bany de vi de tres hores digne de els millors balnearis van vestir-se per el sopar amb un vestit de nit de xocolate fosa, que les feia irresistibles,

    Felicitat!!!!

    ResponElimina
  7. Senyor proposo que igual que fem el sopar i aprofitan que tenim el bloc cada divendres poguem provar un vi diferent ajustat al que soparem i al que sometrem a la valoracio del nostres exquisits paladars crean un ranking de vins amb els nostres comentaris.

    ResponElimina
  8. Ep!!!
    Nene ets un cronista acreditat!!!!!

    ResponElimina
  9. Tranqui Marianu que en aquest blog no us donaré tant la tabarra.

    L.S. = El Bulli 2

    ResponElimina
  10. Tindré el plaer de poder gaudir una vegada més de la bona cuina i millor companyia.
    Jo m'encarrego del vinet per acompanyar la sipia.

    ResponElimina